In de afgelopen ruim 20 jaar dat JanScheffer.com nu bestaat, zijn verschillende interviews en publicaties verschenen in diverse vaktijdschriften. Daarnaast is vaak ook veel aandacht besteed aan de vele congressen waar Jan Scheffer heeft gesproken of als dagvoorzitter optrad. Het bloggen bij Skipr en Logistiek is elders op deze website te vinden. Maar Jan Scheffer is ook te gast geweest in 2 webinars en is gevraagd voor films over specifieke activiteiten en concepten. Onderstaand de 4 films over deze activiteiten.
Op 6 April 2023 is IFS Ultimo Live gegaan bij heel Amsterdam UMC. Het programma had als doel om processen en systemen van AMC en Vumc te harmoniseren en te integreren. Het programma (genaamd 1FMIS) heeft geleid tot geharmoniseerde processen bij de directoraten HVT (huisvesting, vastgoed en techniek) en Facilitaire Dienst. In februari 2024 is de doorontwikkelfase afgelopen en is een korte film gemaakt voor alle medewerkers van Amsterdam UMC en als ondersteuning van internationale activiteiten van IFS Ultimo op het gebied van healthcare.
Op 15 maart 2022 ging het webinar van 66 Controls over Zorglogistiek. In een uur worden alle aspecten van alle soorten logistiek binnen zorgorganisaties besproken. 66 Controls is een leidende organisatie op het gebied van integratie van management van applicaties, processen en data
In 2014 in, in opdracht, een concept ontworpen dat vervolgens in de 2 jaar daarna is uitgewerkt en geïmplementeerd bij Rivas zorggroep. Nadat dit innovatieve concept veel publiciteit heeft gekregen is dit verder uitgerold in diverse zorgorganisaties in Cure en Care. Deze film gaat over dat concept C6.
Al vele jaren geleden, bij de start van aandacht voor duurzaamheid in de logistiek in 2007 is een webcast opgenomen met Michael Jurriaans van (toen Ministerie Verkeer en Waterstaat), Hessel Visser (Logistiek goeroe en auteur van 'Werken met Logistiek'), Mark de Weerd (Operations Manager bij Ahrend), en Jan Scheffer. Dit is een samenvatting van dit Webinar
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver