Cure
Met een gestructureerde aanpak, enkele interviews en een korte data-analyse, wordt in 5 dagen bekeken of uw organisatie én uw toeleveringsketen klaar zijn om een nieuwe opleving zonder materiaal tekorten, en zonder hoge voorraden, door te komen.

Ziekenhuizen kenmerken zich over het algemeen door een reeds aanwezige professionele inkoop en logistieke afdeling. Gezien de omvang en complexiteit van zorg en processen is het aantal afwijkingen, onvoorspelbaarheden en variaties ook veel groter dan in de care sector. In Coronatijd moet snel worden geschakeld met voorraden en afdelingen. Dat betekent dat kastinrichting klaar moet zijn. Ook op inkoopgebied kan veel vooraf worden geregeld. Op basis van de ervaringen in de afgelopen maanden wordt gekeken naar de huidige processen en afspraken in de hele keten.

Stacks Image 9
Stacks Image 11
Stacks Image 13
Bij de start wordt aangegeven welke data nodig is. Een draaiboek ligt klaar voor interviews, analyses en terugkoppeling. I.v.m. afstemmen van agenda's en data, is de doorlooptijd gemiddeld 3 weken. De vijfde dag wordt afgesloten met een powerpoint, waarin de resultaten en aanbevelingen wordt onderbouwd. Het vervolg is een handvat voor de organisatie zelf om mee verder te gaan. In een overzichtelijk Powerpoint presentatie is visueel direct duidelijk waar aandacht vereist is.